Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Κατασκευάζεται το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο!


Ρωσική εταιρία ετοιμάζεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στον διαστημικό τουρισμό, δημιουργώντας το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο, το οποίο θα κινείται σε τροχιά και θα συναγωνίζεται σε πολυτέλεια τα επίγεια ξενοδοχεία των πέντε αστέρων.
Εκτός από τους πάμπλουτους διαστημικούς τουρίστες που θα απολαύσουν τις ανέσεις αλλά και τη θέα του, το διαστημικό ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει μερικές στιγμές χαλάρωσης και στους επιστήμονες που εργάζονται στον άβολο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από την ιδέα, διαβεβαίωσε ότι ο Εμπορικός Διαστημικός Σταθμός θα είναι πιο άνετος από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό καθώς «δεν θα υπάρχει επιστημονικός εξοπλισμός, εκτός από τα απολύτως απαραίτητα».
Στον Εμπορικό Διαστημικό Σταθμό, οι τουρίστες θα μπορούν να χαλαρώνουν έχοντας τη δική τους ιδιωτική θέα προς τη Γή. Μάλιστα, θα τους προσφέρεται φαγητό σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους, το οποίο θα ταξιδεύει από τη Γή, μαγειρεμένο από διάσημους σεφ.
Μέχρι στιγμής η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει ούτε το κόστος κατασκευής του ξενοδοχείου, αλλά ούτε και το κόστος παραμονής. Για όσους πάντως φιλοδοξούν να επισκεφθούν το επτά δωματίων κατάλυμα, θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το 2016, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του.

Από το Star.gr
Το εντόπισε η ερευνήτριά μας Ελπινίκη Πολυξέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...