Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Οι φωτογραφίες των εξωγήινων...


Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, δόθηκαν στην δημοσιότητα από Αμερικανό ιδιώτη που ισχυρίστηκε πως ένα βράδυ είδε αυτά τα πλάσματα στον κήπο του σπιτιού του.
Είχε προηγηθεί μια εκτυφλωτική λάμψη στον ουρανό που του τράβηξε την προσοχή, καθώς και η περίεργη συμπεριφορά των σκυλιών του. Πήρε, λοιπόν, την φωτογραφική του και φωτογράφισε τα πλάσματα που βλέπετε.
Το αν είναι αληθινές η όχι, δεν μπορούμε να το ξέρουμε.
Πολλοί είναι αυτοί που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων. Αυτό τους οδηγεί να αντιδρούν αρνητικά στην οποιαδήποτε πιθανότητα του να κάνουν λάθος. Ένα από τα σημεία στα οποία έχουν σημαντικότατες αντιρρήσεις, είναι και αυτό που αφορά στην εξωτερική εμφάνιση αυτών που εμφανίζονται ως εξωγήινοι.
Αναρωτιούνται δηλαδή "Γιατί οι εξωγήινοι να είναι όλοι αυτής της μορφής; Ποιος μας λέει ότι δεν μπορεί να έχουν μιαν άλλη μορφή;".


Η αλήθεια όμως είναι ότι, εαν όντως υπάρχουν εξωγήινοι, δεν θα διαφέρουν και πολύ από αυτή την μορφή. Αυτο προκύπτει απο συγκεκριμένες θεωρίες και μελέτες που προβλέπουν πως εμείς οι άνθρωποι, εάν συνεχίσουμε αυτό τον τρόπο ζωής και ανάπτυξης, θα μεταλλαχθούμε με το πέρασμα των αιώνων.
Θα μεγαλώσει υπερβολικά το πάνω μέρος του μυαλού μας λόγω νοημοσύνης και θα έχουμε παρόμοιο κρανίο με τον τύπο της φωτογραφίας.
Λόγω γεννετικών μεταλλάξεων θα χάσουμε το χρώμα μας και θα αποκτήσουμε ένα πιο χλωμό-αναιμικό.
Τα δάχτυλα των κάτω άκρων θα ενωθούν, γιατί μας είναι άχρηστα
και αρκετές ακόμη αλλαγες που θα κάνουν τη μορφή μας όμοια με της φωτογραφίας.
Άρα, αν υποθέσουμε πως οι εξωγήινοι είναι όντα που βρίσκονται τεχνολογικά πολυ πιο μπροστά από εμάς ή οτι έρχονται απο το μέλλον ή γενικά ότι είναι προηγμένοι σε τέτοιο βαθμό που να μπορούν να παίζουν κρυφτούλι και εμείς να κοιμόμαστε, δεν αποκλείεται να έχουν αυτή την μορφή που όταν την αποκτήσουμε και εμείς θα αποδειχθεί περίτρανα ποιοί είναι οι πρόγονοί μας!!

Φιλικά, ο Βρασίδας σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...