Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Αύξηση των εμφανίσεων UFO στην Κύπρο


Φαίνεται ότι οι εξωγήινοι έχουν επιλέξει την Κύπρο για τις «καλοκαιρινές τους διακοπές», αφού ο αριθμός των εμφανίσεών τους έχει αυξηθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό.
Την Δευτέρα 19 Ιουλίου, στον Πρωταρά του Παραλιμνίου, πάνω από 10 μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα παράξενο πορτοκαλί φως να διασχίζει αργά τον ουρανό και να χάνεται πίσω από έναν λόφο.
«Ήταν όμορφο και γοητευτικό», είπε ο Shirley Daniels στη Cyprus Mail. «Βρισκόταν ψηλά στον ουρανό και κινούνταν χωρίς να βγάζει κάποιον ήχο ή να κάνει θόρυβο, ενώ είχε γύρω του μία υπέροχη λευκή αύρα», συμπλήρωσε.
Το μυστηρειώδες αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο παρατηρήθηκε αρχικά στην περιοχή του Πρωταρά και αργότερα από μάρτυρες στις περιοχές της Δερύνειας, της Αγίας Νάπας και της Οροκλίνης που βρίσκεται κοντά στη Λάρνακα.
Μερικές βδομάδες νωρίτερα, μάρτυρες ανέφεραν ότι παρατήρησαν ένα άγνωστο αντικείμενο σχήματος οβάλ να κινείται πολύ γρήγορα και να ταλαντεύεται έντονα κοντά στην παραλία της Λάρνακας και στο χωριό Ξυλοφάγου.
Γενικότερα, τον τελευταίο χρόνο, οι μαρτυρίες των εμφανίσεων UFO στην Κύπρο κάνουν λόγο για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που έχουν συνήθως άσπρο ή πορτοκαλί χρώμα, σχήμα οβάλ ή τριγωνικό και τις περισσότερες φορές μεγάλο μέγεθος.
Το ενδιαφέρον των ερευνητών και των ουφολόγων για τις εμφανίσεις UFO στην Κύπρο πρωτοξεκίνησε πριν από δύο χρόνια όταν ένας Βρετανός στρατιώτης είχε ισχυριστεί ότι είχε δει ένα εξωγήινο σκάφος να συντρίβεται στην οροσειρά Τρόοδος.
Ο στρατιώτης Tom Clarke είχε δηλώσει τότε: «Ήταν περίπου 2 π.μ. όταν ξαφνικά εμφανίσθηκε στον ουρανό ένα πολύ φωτεινό και εκθαμπωτικό φως. Δεν έγινε, όμως, κάποια έκρηξη. Εγώ και οι υπόλοιποι στρατιώτες ξαφνιαστήκαμε από το συμβάν και πέσαμε όλοι κάτω στο έδαφος. Μετά από λίγο, το φως εξαφανίσθηκε ή χάθηκε εντελώς».
Οι στρατιώτες διατάχθηκαν αμέσως να συλλέξουν ό,τι κομμάτια θα έβρισκαν και να τα τοποθετήσουν μέσα σε μαύρες σακούλες. Ο Clarke κατάφερε να συλλέξει μερικά μικρά κομμάτια από χρυσό και αλλουμίνιο από τα συντρίμμια (;) [σήμερα τα κομμάτια αυτά βρίσκονται στα χέρια του περιοδικού UFO].
Η οροσειρά Τρόοδος, η ψηλότερη οροσειρά στην Κύπρο, διαθέτει πολλές στρατιωτικές βάσεις και σταθμούς επικοινωνίας. Όμως, τον τελευταίο μισό αίωνα, έχει χαρακτηρισθεί και από δεκάδες εμφανίσεις UFO…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...