Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Ταξιδιώτης του χρόνου, επέστρεψε μετά από 74 έτη!

Rudolf Fenz, Senior. Εξαφανίστηκε το 1876.

Παρά την έντονη αναζήτηση από την αστυνομία, ο Fenz δεν βρέθηκε ποτέ. Ωστόσο, η οικογένειά του κατείχε πάντα την ελπίδα ότι θα επέστρεφε. Περίμεναν χρόνια, τελικά πέθαιναν ένας προς ένας με την ελπίδα ακόμα ότι ο αγαπημένος τους Rudolf μπορεί να έρθει πίσω...
Για όλους τους συγγενείς του που ζούσαν, ο Rudolf Fenz είχε πεθάνει αλλά τελικά επέστρεψε! Και επέστρεψε με τον πιο απίστευτο τρόπο που είναι δυνατόν...
Ο Rudolf Fenz εμφανίστηκε ξαφνικά τον Ιούνιο του 1950 στο κέντρο μιας πολυσύχναστης πόλης, στο κέντρο του Μανχάταν στη Fifth Avenue, 74 χρόνια μετά!
Δευτερόλεπτα μετά που εμφανίστηκε στη μέση της Fifth Avenue, λόγω μεγάλης κίνησης, χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο!
Ο χρόνος είχε παίξει ένα σκληρό τέχνασμα για τον Fenz, που προωθείται για τρία τέταρτα του αιώνα στο μέλλον, μόνο για να τον πετάξει μπροστά σε ένα αυτοκίνητο.
Από την έναρξη της έρευνας τους για τον περίεργο θάνατο ενός παράξενα ντυμένου ανθρώπου, η αστυνομία της Νέας Υόρκης γνώριζε ότι δεν θα ήταν καθόλου τυπική υπόθεση.
Ο οδηγός, ο οποίος χτύπησε και σκότωσε τον παράξενο πεζό, κατέθεσε ότι ο άνθρωπος έμοιαζε σαν να ήταν από αλλού και ορκίστηκε ότι εμφανίστηκε κυριολεκτικά χωρίς προειδοποίηση μπροστά του!
Το ίδιο το πτώμα ήταν ένα αίνιγμα.
Παρά το γεγονός ότι ο αποθανών ήταν ντυμένος άψογα, από τα ρούχα που εξέτασαν, η αστυνομική έρευνα επιβεβαίωσε ότι ο άνθρωπος-μυστήριο φορούσε ρούχα σχεδόν έναν αιώνα πριν από σήμερα!
Σύμφωνα με την αστυνομία και τα αρχεία που γράφτηκαν από την έρευνα αξιωματικών στον τόπο του ατυχήματος, ο νεκρός φορούσε ένα μαύρο παλτό, ένα καπέλο με πλατύ γείσο, παντελόνι, περίεργα παπούτσια που δένουν με τον 19ο αιώνα και πόρπες μεγάλου μεγέθους. Ηλικιακά φαινόταν να είναι στα τριάντα του.
Η Αστυνομία ακόμη βρήκε νομίσματα στο πορτοφόλι του και χαρτονομίσματα των ΗΠΑ με ημερομηνίες πριν από τη δεκαετία του 1870 και τηλεκάρτες με χαραγμένο το όνομα "Rudolf Fenz, Senior."
Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης μια απόδειξη για την επιβίβαση αλόγων και την αποθήκευση μίας μεταφοράς μεταξύ των αποτελεσμάτων της έρευνας του ανθρώπου.
Ανίκανος να προσδιοριστεί ο τόπος όπου Rudolf Fenz, Senior ζούσε ή να εντοπιστεί οποιοσδήποτε πλησιέστερος συγγενής. Έτσι, λοιπόν, η αστυνομία παρέδωσε την υπόθεση σε έναν από τους ανακριτές για αγνοούμενους, τον Hubert Rihn. Με τους πόρους του Γραφείου Αγνοουμένων Ατόμων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, ο Rihn ήρθε σε επαφή με τους ομολόγους του από τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας και της Γερμανίας, σε μια προσπάθεια να βρει οποιοδήποτε υπάρχον συγγενή του θύματος.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η έρευνα Rihn τον οδήγησε σε αδιέξοδα.
Στο τέλος, σχεδόν σε μια πράξη απελπισίας, ο Rihn ψάχνει ένα αντίγραφο ενός παλιού τηλεφωνικού κατάλογου από το 1939 της Νέας Υόρκης. Εκεί, ο επίμονος ερευνητής, διαπίστωσε μια σημαντική ένδειξη: στον κατάλογο που παρατίθεται υπάρχει ένα άτομο που ονομάζετε Rudolf Fenz, Junior.
Αυτή η ανακάλυψη, που ακολουθείται από πολύ επίπονο έργο της αστυνομίας, οδήγησε τον Rihn σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, τη χήρα του Rudolf Fenz, Junior!
Εδώ η υπόθεση παίρνει πιο ασυνήθιστη και περίεργη τροπή με τη σειρά της. Τα γεγονότα που προέκυψαν έκαναν τους αξιωματικούς της αστυνομίας της Νέας Υόρκης να ζαλιστούν.
Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης συνέντευξης με τον κ. Rudolf Fenz, τον νεότερο, εκείνος είπε στους ανακριτές ότι ο πατέρας του Rudolf Fenz, Senior, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής βόλτας του. Εκείνη την εποχή, ο γιος του ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Αναφορές έγιναν από την οικογένεια και μια έρευνα που διεξήχθη από τις αρχές, αλλά κανένα ίχνος του αγνοούμενου πατέρα δεν ήρθε ποτέ στην επιφάνεια.
Το έτος 1876 ο Rudolf Fenz, ήταν τότε 31 ετών.
Έτσι ο Rihn έψαξε σε αρχεία του 19ου αιώνα από ανεξιχνίαστες περιπτώσεις αγνοουμένων που καταγράφηκαν από το Γραφείο Αγνοουμένων Ατόμων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Εκεί, προς έκπληξή του, είδε τον Rudolf Fenz, Senior, που τον ανέφεραν από την οικογένειά του ως αγνοούμενο!...


Μια παλιά φωτογραφία του Rudolf Fenz (η φωτογραφία ήταν η ακριβής ομοιότητα του ανθρώπου θανατώθηκε στην πολυσύχναστη οδό της Νέας Υόρκης)...

http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...