Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Αρχαίο αντίγραφο διαστημοπλοίου στο μουσείο της ΚωνσταντινούποληςΚρυμμένο στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία για μισό αιώνα το πέτρινο χειροποίητο αντικείμενο, που μπορεί πράγματι να είναι ένα αρχαίο πυραυλικό διαστημόπλοιο, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1997 από τον διευθυντή του μουσείου Dr. Pasinli.
Με μια σύγχρονη μάτια, το πέτρινο διαστημόπλοιο μοιάζει να περιλαμβάνει μια κωνική πυραυλική μύτη, ένα σύμπλεγμα τεσσάρων κινητήρων εξάτμισης στο πίσω μέρος γύρω από ένα μεγαλύτερο κινητήρα και ένα μονό πιλοτήριο με τον πιλότο να του λείπει το κεφάλι.
Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αυθεντικότητα του (άσχετα αν δεν έχει τη γραμμική σχεδίασης της εποχής) αφού το γλυπτό έχει πιστοποίηση αυθεντικότητας 2500 ετών και προέλευση το τουρκικό Toprakkale, μια πόλη γνωστή στην αρχαιότητα ως Tuspa, του βασιλείου του Ουραρτού.

http://ufotruth-gr.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω ότι είναι κραυγαλέες οι ομοιότητες! Αν δεν σχεδιάστηκε από κάποιον "καλλιτέχνη" εκείνης της εποχής, τότε είναι δημιούργημα κάποιου που γύρισε πίσω στο χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...