Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Κράτα το στόμα σου κλειστό!


Ο πιλότος της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, Kenneth Arnold, είδε πετώντας με το αεροσκάφος του εννιά ιπτάμενα αντικείμενα στις 24 Ιουνίου 1947. Οι ιπτάμενοι δίσκοι κινούνταν με αστραπιαίες ταχύτητες και μπαινόβγαιναν σε σχηματισμό, με την αναφορά του κυβερνήτη να βρίσκει τον δρόμο της στον αμερικανικό Τύπο ως η πρώτη μάλιστα φορά που γινόταν λόγος για ΑΤΙΑ σε μέσο ενημέρωσης των ΗΠΑ. Λίγες μέρες πριν, ένας άντρας που δούλευε στις ακτές νησιού της Αμερικής, κάποιος Harold Dahl, είπε σε συνάδελφό του ότι είχε δει έξι ιπτάμενα αντικείμενα σε σχήμα ντόνατ.
Ένα από αυτά ξερνούσε μάλιστα μπάζα στη γήινη επιφάνεια, λάβα και μέταλλα δηλαδή, τα οποία τραυμάτισαν τον έφηβο γιο του, σκότωσαν τον σκύλο του και κατέστρεψαν τη βάρκα του. Ο άντρας δεν κράτησε το στόμα του κλειστό και μόλις την επόμενη μέρα τον επισκέφτηκε ένας μαυροφορεμένος άντρας που απείλησε αυτόν και την οικογένειά του αν συνέχιζε να μιλά.
Ο Dahl μίλησε όμως και μίλησε με τον Arnold σε δωμάτιο ξενοδοχείου, παρέα με τρεις ακόμα πιλότους μαχητικών και εμπορικών αεροσκαφών, οι οποίοι είχαν επίσης δει UFO. Οι κυβερνήτες της Πολεμικής Αεροπορίας, Frank Brown και William Davidson, ανέλαβαν να μεταφέρουν σε στρατιωτική βάση της Καλιφόρνια τα υπολείμματα των συντριμμιών που είχε βρει ο Dahl στην αυλή του, δίνοντας υπόσχεση πως θα ξανασυναντιόντουσαν. Τότε, την 1η Αυγούστου 1947, οι δύο άντρες συν δύο ακόμα μέλη πληρώματος απογειώθηκαν από βάση της Ουάσιγκτον και λίγο μετά το B-52 τους τυλίχθηκε στις φλόγες: το πλήρωμα την έβγαλε καθαρή από το δυστύχημα, όχι όμως και οι δυο πιλότοι που γνώριζαν για τους εξωγήινους. Την 3η Αυγούστου 1947, το πρακτορείο Associated Press ανέφερε ότι οι δύο άντρες σκοτώθηκαν την ώρα που ερευνούσαν άλλη μια θέαση ιπτάμενου δίσκου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...