Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Ένα πολύ μυστήριο τραίνο


Το γεγονός συνέβη πριν από 20 χρόνια περίπου αλλά οι άνθρωποι στην Καρελία το θυμούνται ακόμα.
Οι μάρτυρες του μυστήριου γεγονότος είναι ακόμα ζωντανοί και τώρα θεωρούν ότι τα UFO υπάρχουν πραγματικά. Τον Φεβρουάριο του 1985, ένα φορτηγό τρένο με τον αριθμό #1702 που αποτελούνταν από 70 κενά βαγόνια και μια ατμομηχανή, είχε προορισμό την πόλη Kostomuksha. Ο οδηγός Orlov και η σύντροφός του Mironov μιλούσαν κοιτώντας το σιδηρόδρομο.
Ξαφνικά, ο Sergey Orlov παρατήρησε κάποιο παράξενο αντικείμενο πίσω από τα δέντρα. To στρογγυλό αντικείμενο πετούσε παράλληλα με την πορεία του τραίνου. Ο οδηγός έβλεπε το αντικείμενο να αφήνει μια ακτίνα φωτός στο έδαφος.

Η Mironov δεν μπορούσε να μιλήσει για μια στιγμή, δεδομένου ότι έβλεπε τη στρογγυλή σφαίρα να διασχίζει το σιδηρόδρομο και να βγάζει παράξενες ακτίνες φωτός, 30-50 μέτρα μπροστά από το τραίνο. Ο Sergey Orlov σταμάτησε τη μηχανή και πάτησε φρένο για να αποφύγει τη σύγκρουση με τη φωτεινή σφαίρα, αλλά το τραίνο δεν μπορούσε να σταματήσει. Φαίνεται πως κάποια παράξενη δύναμη το τραβούσε.
Ο οδηγός και η σύντροφος του αισθάνθηκαν σαν υπνωτισμένοι και κοιτούσαν επίμονα το μυστήριο αντικείμενο. Αργότερα, είπαν ότι το αντικείμενο ήταν μια κανονική γεωμετρική μορφή, περίπου τεσσάρων μέτρων σε διάμετρο. Κινούταν σιωπηλά επάνω από το έδαφος σαν να παρασυρόταν.
Το τραίνο πλησίαζε το σταθμό Novye Peski. ο Sergey Orlov άνοιξε το φορητό ασύρματό του και αισθάνθηκε καλύτερα όταν κατάλαβε πως δούλευε. Έκανε απελπισμένες προσπάθειες να εξηγήσει τι έχει συμβεί στο τραίνο, σε μία γυναίκα που είχε υπηρεσία στο σταθμό. Η γυναίκα που μπορούσε μετά βίας να καταλάβει τι της έλεγε ο οδηγός, βγήκε έξω για να συναντήσει το τραίνο που πλησίαζε το σταθμό.
Η γυναίκα δεν πίστευε τον οδηγό που της έλεγε ότι μπροστά από το τραίνο υπήρχε ένα φωτεινό παράξενο αντικείμενο σε σχήμα μπάλας. Όταν το τραίνο πλησίασε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τον σταθμό, η γυναίκα είδε το φωτεινό αντικείμενο μπροστά από το τραίνο, να έρχεται κατευθείαν πάνω στο κτίριο του σταθμού. Το τραίνο που δεν μπορούσε να σταματήσει πέρασε με μεγάλη ταχύτητα από τον σταθμό.
Το τραίνο κατόρθωσε να σταματήσει μόνο κοντά στο σταθμό Zastava. Η σφαίρα εξαφανίστηκε πίσω από το δάσος. Ο οδηγός και η σύντροφός του, έπρεπε να περιμένουν ένα τραίνο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, από την πόλη του Petrozavodsk, για να τους πάρει. Ο οδηγός βγήκε έξω από την καμπίνα για να ελέγξει τις ρόδες. Μόλις περπάτησε γύρω από την ατμομηχανή αισθάνθηκε ότι κάποια παράξενη δύναμη τον πίεζε προς την μηχανή.
Δεν μπορούσε να κινηθεί... Όταν μπόρεσε να κινηθεί έφθασε μετά βίας στην καμπίνα. Αυτό ήταν παράξενο αλλά μόλις μπήκε μέσα στην καμπίνα, το τραίνο άρχισε να μετακινείται πάλι σαν να περίμενε τον οδηγό για να ξεκινήσει. Το τραίνο κινήθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα έως ότου η παράξενη σφαίρα εξαφανίστηκε πίσω από το δάσος.


Ο Alexey Popov (ιστορικός) λέει ότι το γεγονός διάρκεσε μία ώρα και είκοσι λεπτά, η περίοδος εντός της οποίας η σφαίρα τράβηξε το τραίνο για πάνω από 50 χιλιόμετρα. Αυτό διέθεσε 300 χιλιόγραμμα πετρελαίου diesel για την ατμομηχανή. Οι άνθρωποι που ήταν μέσα στο τραίνο έπαθαν έναν ισχυρό νευρικό κλονισμό. Τα αυτόματα όργανα καταγραφής της ατμομηχανής και άλλων επίσημων εγγράφων αποδεικνύουν την αξιοπιστία του παράξενου γεγονότος. Εντούτοις, δεν υπάρχει καμία πιστευτή εξήγηση στο φαινόμενο. Η παράξενη σφαίρα παρατηρήθηκε νωρίτερα στο σταθμό Kutizhma ακόμη και προτού να συναντήσει το τραίνο #1702.
Η ιστορία φαίνεται να είναι απίστευτη έως ότου συναντήσεις τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτήν. Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο λένε πολύ δύσκολα ψέματα, και πιστεύουν ακράδαντα ότι το γεγονός ήταν μια επίσκεψη UFO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...