Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Εμφανίσεις σφαιρικών αντικειμένων, μεγέθους πλανήτη, κοντά στον Ήλιο!


Από τις 10 Ιανουαρίου περίπου το διαδίκτυο κατακλύζεται με ειδήσεις γύρω από το φαινόμενο των διαστημικών σφαιρών που βρίσκονται κοντά στον Ήλιο!
Όπως πάντως προσπαθεί να διευκρινίσει η NASA σε ειδική σελίδα, τέτοιες απεικονίσεις οφείλονται στις κοσμικές ακτίνες που παραμορφώνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης της ψηφιακής εικόνας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ανάλογων παραμορφώσεων οι οποίες απεικονίζονται ως σφαίρες. Οι οπαδοί πάντως της θεωρίας των σφαιρών, οι οποίες έχουν το μέγεθος ολόκληρου πλανήτη, επιμένουν πως δεν πρόκειται για υπόθεση «compression artifacts» αλλά για κάτι άλλο, έξω από το ηλιακό μας σύστημα. Πάντως κανείς μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει μια αξιόπιστη απάντηση στο τι μπορεί να είναι τα αντικείμενα αυτά.
Το πρόβλημα είναι πως οι σφαίρες αυτές εμφανίζονται σε πολύ μικρή απόσταση από τον Ήλιο, χωρίς να επηρεάζονται ούτε από την ακτινοβολία ούτε και από τις υψηλές θερμοκρασίες. Στη σχετική φωτογραφία μπορείτε να δείτε μέσα στους δύο κόκκινους κύκλους τα δύο αντικείμενα που αποτελούν και την πλέον πρόσφατη εμφάνισή τους (πατήστε πάνω στη φωτογραφία, για μεγέθυνση).

Αρχική είδηση από: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Επαφές της ΝASA με εξωγήινους!


Ο Edgar Mitchell δεν είναι μόνο ένας υπάλληλος της NASA, αλλά παράλληλα είναι και βετεράνος της αποστολής Apollo 14, και ένας από τους αστροναύτες που έχουν περπατήσει στη Σελήνη και αυτό το γεγονός δίνει άλλη διάσταση στις καταγγελίες του.
Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο 77χρονος πλέον Δρ. Μίτσελ δήλωσε ότι αρκετές φορές εξωγήινα όντα έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας τα τελευταία 60 χρόνια, αλλά κάθε φορά οι επαφές αποκρύπτονται και καλύπτονται από κυβερνητικούς παράγοντες. Είπε επίσης οτι ότι πηγές της NASA που έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους τους περιγράφουν σαν «μικρά ανθρωπάκια με παράξενη όψη» που μοιάζουν αρκετά με την παραδοσιακή μορφή την οποία γνωρίζουμε από ταινίες, δηλαδή αυτή του μικρού σώματος με τα μεγάλα μάτια και κεφάλι. Επίσης τόνισε ότι η τεχνολογία μας δεν είναι ούτε κατά διάνοια κοντά στη δική τους και ότι εάν ήταν εχθρικοί, σίγουρα θα μας είχαν εξαφανίσει εδώ και αρκετά χρόνια. Όλα αυτά θα φάνταζαν σαν άλλο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας εάν δεν προέρχονταν από το στόμα ενός τόσο διακεκριμένου αστροναύτη της NASA, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ του μεγαλύτερου σε διάρκεια περίπατου στη Σελήνη (9 ώρες και 17 λεπτά, στην αποστολή του 1971). Έχει πτυχίο στην Αεροναυτική Μηχανική και Διδακτορικό στην Αεροναυπηγική, ενώ υποστηρίζει ότι το Roswell ήταν πραγματικό και παραπλήσιες επισκέψεις εξωγήινων όντων συνεχίζουν να ερευνούνται ακόμα και σήμερα.

http://www.liako.gr/anexigito/ufo/755---asa--.html
Το εντόπισε η συνεργάτιδά μας, Ελπινίκη Πολυξέρου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...